ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Ο αγώνας απέναντι στον Ερμή και το πώς εξελίχθηκε είναι πλέον παρελθόν. Από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει τον επόμενο αγώνα που είναι αναμφισβήτητα ιστορικός. Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα απέναντι στην Τότεναμ.

Ο ΕλλαΔώνηςώργος Δώνηςποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες χθες από το γήπεδο αφού ο Καρλάο αποχώρησε μόλις στο 11’ και ο Ζαχίντ δέχθηκε ένα κτύπημα στη μέση προς το τέλος του αγώνα αλλά συνέχισε. Υπάρχει μεγάλη αγωνία για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές αφού είναι σημαντικά γρανάζια στην μηχανή του ΑΠΟΕΛ και αν απουσιάσουν θα πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες. Για τον Βραζιλιάνο αμΚαρλάοεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα αφού δύσκολα, ή μάλλον πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα. Παρόλα αυτά δεν ισχύει το ίδιο για τον Ζαχίντ ο οποίος παρά το κτύπημα συνέχισε κανονικά και θα φανεί σήμερα πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» σίγουρα έχουν εξαιρετική ψυχολογία αφού τελευταίως παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα το χθεσινό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ερμή όπου ήταν καταιγιστικοί. Η πίστη στην πρόκριση είναι τεράστια ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να ζουν και να αναπνέουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τεράστια πίστη υπάρχει και στις τάξεις του κόσμου που αναγνωρίζει πόσο δύσκολο θα είναι το εγχείρημα της ομάδας τους ωστόσο πιστεύουν σε αυτή. Είναι γι’ αυτό που θα ταξιδέψουν μαζικά στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να κάνουν το Γουέμπλει έδρα τους.

Αρχίζει λοιπόν από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για τον πολύ δύσκολο αγώνα της Τετάρτης και όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι. Εντός της ημέρας πιθανόν να ξεκαθαρίσουν και τα δεδομένα γύρω από τους τραυματισμούς των Καρλάο και Ζαχίντ.

Ανδρέας Παφίτης

Πηγή: 24sports.com.cy καλό

Previous post

Τα στιγμιότυπα της 5ης σερί νίκης μας (photos + vid)

Next post

Φυσιοθεραπεία ο Καρλάο