ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η αναγέννηση του Ντέβι περνά απ’ τον Ανουάρ;

Η αλήθεια είναι πως στα μέχρι σήμερα παιχνίδι ο Τόμας Ντε Βινσέντι προσπαθεί και δείχνει θέληση. Στο παιχνίδι δε με την ΑΕΛ είδαμε τον Αργεντινό να κάνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, παρά το γεγονός πως έχασε ένα σίγουρο τέρμα.

Και η εμφάνιση του ήρθε γιατί παρά το γεγονός πως έπαιζε σε άλλη απ’ την φυσική του θέση (έπαιζε ως οχτάρι), είχε δίπλα του τον Ανουάρ που έκανε όλη την δουλειά. Ο Μαροκινός ήταν παντού, έτρεχε χωρίς σταματημό και έκοψε πολλές μπάλες. Με τόση ενέργεια δίπλα του, ο Ντέβι ήταν ήρεμος και μπορούσε να κάνει παιχνίδι. Τον είδαμε να μοιράζει σωστά το παιχνίδι, να δίνει βοήθειες επιθετικά και να αποφεύγει τις αχρειάστες ενέργειες. Δεν λέμε πως έκανε το τέλειο παιχνίδι (γιατί όλοι ξέρουμε την αξία του), αλλά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και όπως κάποτε γράφουμε πως όντως λειτουργεί σαν τουριστάς, έτσι γράφουμε και τώρα πως μέχρι στιγμής δείχνει τον καλό του εαυτό.

Tο κλειδί βρίσκεται στον Ανουάρ, ο οποίος κάλυπτε τον Αργεντινό και του έδινε χώρο να κάνει παιχνίδι. Ας ελπίσουμε πως και στο παιχνίδι της Πέμπτης θα δούμε το δίδυμο Ανουάρ – Ντέβι να λειτουργεί τόσο καλά όσο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και αν συμβεί αυτό η πρόκριση είναι ένα βήμα πιο κοντά.

Previous post

Με τον γίγαντα στο οπλοστάσιο

Next post

Transfer Center (τελικές ημερομηνίες μεταγραφών)