ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

H παραφιλολογία δεν βοηθά

Βγήκε μπροστά ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και θα λέγαμε πως βγήκε στην πιο κατάλληλη ώρα. Εκεί που ξεκίνησε το «γαϊτανάκι» περί οικονομικής δυστοκίας και άλλων γεγονότων που «κτυπούσαν» ομάδα και διοίκηση, ο κύριος Πετρίδης, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Από την στιγμή που θέλησε να διαβεβαιώσει δημόσια τον κόσμο ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος οικονομικού περιεχομένου, πάει να πει ότι ξέρει καλά τι λέει και δεν το λέει απλά για εντυπώσεις.

Είναι πλέον «άτοπο» να συνεχίσει η όποια συζήτηση που αφορά το αν η εταιρεία μπορεί ή όχι να βγάλει τη χρονιά και η δήλωση Πετρίδη αποτελεί σημείο αναφοράς και αν θέλετε, είναι ένα στοιχείο που επιτρέπει στον καθένα να κρίνει σε σωστό χρόνο αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

Πρώτοι και καλύτεροι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, είναι υποχρεωμένοι να σταματήσουν να υιοθετούν αντίθετες απόψεις και να σταματήσουν επίσης την παραφιλολογία που έχει να κάνει με άλλα ζητήματα πέρα από το αγωνιστικό αφού είναι καθαρά θέμα της διοίκησης πως θα τα χειριστεί.

Εκεί όμως που έχουν δικαίωμα οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να κάνουν συζήτηση και αν θέλετε να έχουν άποψη είναι για την αγωνιστική πτυχή της ομάδας. Ο κόσμος  που δικαιούται (αυτή την στιγμή) να έχει τις αμφιβολίες του κατά πόσο όπως έδειξε στην Ευρώπη, μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Αυτό όμως θα διαπιστωθεί όταν μπει η ομάδα στο ρυθμό του πρωταθλήματος, ειδικά με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και τα οποία επιτρέπουν να μπει ξεκούραστη στο νέο μαραθώνιο.

Στον τομέα αυτό θα κριθεί από εδώ και πέρα ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μαζί με το ρόστερ που του έχει παραδώσει η διοίκηση. Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει επιπλέον πίεση μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία, το ίδιο όμως πιεσμένοι θα είναι και οι ποδοσφαιριστές.

Την ερχόμενη Τρίτη επαναρχίζουν οι προπονήσεις και την Παρασκευή στις 19:00 στο Μακάρειο είναι το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο οποίο αναμένεται να πάρει χρόνο ο Νόρμπερτ Μπαλόγκ και ενδεχομένως το τελευταίο απόκτημα ο Αργεντινός Χουάν Μπαουτίστα Κασίνι.

 

Μιχάλης Παπαγεωργίου  sportfm

season tickets 2019-2020
Previous post

Ρόλαντ Σάλαϊ: «Ένιωθα σαν βασιλιάς...»

Next post

Οι προσδοκίες από τους τρεις επιθετικούς