ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γράφουν για Ντγκανί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport5.co.il,  η Ομάδα μας ετοιμάζει προσφορά γι’ απόκτηση του 30χρονου αρχηγού της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει καθώς ζήτησε αύξηση απολαβών και το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό.

Σύμφωνα με τα δημοσίευμα ο Θρύλος μας θα καταθέσει πρόταση ύψους 200.000 δολαρίων στην Μακάμπι για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Ενδιαφέρον για τον Ντγκανί υπάρχει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Μπερ Σεβά, εντούτοις ο ποδοσφαιριστής προτιμά να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει το χάρισμα να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις. Η φυσική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και ως δεξί μπακ αλλά και αμυντικός μέσος. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα έχει αποκαλύψει πως δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ το όνειρο του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Αρκετές φορές έχουν γραφτεί ονόματα από το εξωτερικό για αρκετές ομάδες στην Κύπρο συνεπώς δεν μπορεί να θεωρείται κάτι δεδομένο.

Previous post

Ευχαριστίες για τα 1000+ διαρκείας!

Next post

Ο Μάτιτς ο Νούνο και οι... άλλοι