ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γράφουν για ανανέωση Ουζουνίδη

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον ελλαδικό Τύπο που μιλούν για παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Ομάδας μας  και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει σήμερα (23/3) στο sport-fm.gr, ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ελλαδίτης τεχνικός και στο επόμενο διάστημα θα τον καλέσει να να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

Η διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά, παρότι ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η φετινή σεζόν λόγω της έξαρσης των κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης έχει εκφράσει στους συνεργάτες του την ικανοποίησή για την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΠΟΕΛ θα καλέσει το επόμενο διάστημα τον Μαρίνο Ουζουνιδη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου για δύο χρόνια. Αν και είναι πολύ νωρίς να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει απόψεις αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι ο 51χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ τον Φεβρουάριου, επιστρέφοντας μετά από 12 χρόνια στην κυπριακή ομάδα.

Previous post

Επιβάλλεται να είναι έτοιμοι...

Next post

Νέες οδηγίες στους παίκτες