ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Γνώριμη λύση ο νέος προπονητής

Ο Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν είναι με τα ενάμιση πόδι εκτός Αρχαγγέλου και το ΑΠΟΕΛ πάει για άλλη μια αλλαγή προπονητή. Οι διοικούντες επιχειρούν μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα και να βάλουν την ομάδα στο σωστό δρόμο, για να μπορέσει να διεκδικήσει την ανατροπή του σκηνικού, διεκδικώντας τον τίτλο.

Ο Νορβηγός πληρώνει το μάρμαρο της αδυναμίας να οδηγήσει την ομάδα σε ανάκαμψη, όμως ασφαλώς και δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος για την κακή εικόνα που παρουσιάζει το ΑΠΟΕΛ, με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Οι ευθύνες είναι συλλογικές σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας, μηδενός εξαιρουμένου και αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει.

Είναι όπως όλα δείχνουν τελειωμένη υπόθεση η απόλυση του Ινγκερμπρίγκτσεν, ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι και κάποια πρώτα ονόματα για τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Στην ονοματολογία είναι άσκοπο και παρακινδυνευμένο να μπει κανείς στο παρόν στάδιο, όμως εκείνο που μαθαίνουμε και επιβεβαιώνεται από ασφαλής πηγές, είναι πως η ομάδα θα προσπαθήσει να προχωρήσει με γνώριμη λύση και αν είναι δυνατόν να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το θέμα του νέου προπονητή.

Υπάρχει μια τάση να πάνε σε γνώριμη λύση και έχουν ξεχωρίσει 2-3 ονόματα που ανταποκρίνονται στα κριτήρια που έχουν τεθεί. Πρόθεση των γαλαζοκιτρίνων είναι να έρθει στην Κύπρο νέος προπονητής το συντομότερο για να αναλάβει τα ηνία και να γίνει το  αφεντικό του Αρχαγγέλου, οδηγώντας την ομάδα στην τελική αντεπίθεση.

Previous post

Νέα πρόταση των κινέζων για Σόουζα

Next post

Το σκέφτεται ο Ουζουνίδης...