Ποδοσφαιρο

Για τις παραμονές – αποχωρήσεις

Το κεφάλαιο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ άνοιξε από την επόμενη κιόλας μέρα της μαθηματικής κατάκτησης του πρωταθλήματος. Μπορεί να απομένει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με υψηλό κίνητρο την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό της 22άς Μαΐου, εντούτοις ήδη στο γαλαζοκίτρινο «στρατόπεδο» έβαλαν μπρος τη δουλειά για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Δεδομένη είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους Μερκή – Αλωνεύτη, υπάρχει αισιοδοξία για αγορά των δικαιωμάτων του Kαζού, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα «καυτά» κεφάλαια των Μοράις Βάτερμαν και Καρλάο. Οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που κατέκλυσαν το οίκημα το βράδυ του Σάββατου απέτισαν την παραμονή τους με το σύνθημα «Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ» να δονεί την ατμόσφαιρα όταν έκαναν την εμφάνισή τους και οι τρεις πολύπειροι άσοι. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική με μοναδικό δεδομένο τη μείωση απολαβών σε όσους παραμείνουν.

Μπάλογκ και Κασίνι βγήκαν για πρώτη και τελευταία φορά στον εξώστη, ενώ ο κλείνει ο «κύκλος» του Ρουέδα στον ΑΠΟΕΛ. «Γεύση» από εξώστη πήρε και ο Νατέλ, όμως το μέλλον του είναι αβέβαιο. Καταβάλλονται προσπάθειες από τους πρωταθλητές να διατηρήσουν στο Βραζιλιάνο επιθετικό στο ρόστερ, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Previous post

Οριστικά στον Β' προκριματικό γύρο

Next post

Οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι μας στον β’ προκριματικό