Τα ΜΜΕ για 'μας

Για πολλά και πολλαπλά οφέλη

Το ΑΠΟΕΛ διανύει μια περίεργη περίοδο, που παίρνει μεν αποτελέσματα όμως δεν έχει τόσο πειστικό αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα έχει ανάγκη από καλύτερες εμφανίσεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα επιδιώξει μέσα από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο να αποκομίσει πολλά και πολλαπλά οφέλη.

Ξέρουν καλά ο Τόμας Ντολ και οι παίκτες του ότι με διπλό μέσα στη Λεμεσό θα γυρίσουν για τα καλά τα ψυχολογικά κυρίως δεδομένα με το μέρος τους και τέτοια ευκαιρία δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο και φιλοδοξούν ότι αυτό είναι το ματς που θα φέρει την καλή εμφάνιση και τη νίκη για να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γερμανός προπονητής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές  στη διάθεση του. Λογικά θα συνεχίσει με το πλάνο που τελείωσε το ματς με την Καραμπάχ, με τετράδα στην άμυνα, χωρίς να αποκλείεται και διαφορετική επιλογή.

Θέση στην 11άδα χτυπά ο Εφραίμ, επιστρέφει ο Μερκής που είναι ξεκούραστος, επιπλέον επιλογές οι Γιάκολις και Ντε Βινσέντι.

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Τα οικονομικά οφέλη και το ντέρμπι

Next post

Πετάξαμε τη... νίκη