ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Για αυτό δεν βιάζονται

Μπορεί να μην προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το κεφάλαιο ενίσχυσης, ωστόσο οι διεργασίες προχωρούν από τον Ντομένικο Τέτι που ελπίζει ότι μέσα από την όλη προσπάθεια θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό ότι έχει τεθεί σε προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού, όπου αποφασίστηκε να προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφή με ποδοσφαιριστή που να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν στο υφιστάμενο ρόστερ, όμως ο αθλητικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ αξιολογεί ποδοσφαιριστές και για άλλες θέσεις και δεν αποκλείεται στην πορεία να διαφοροποιηθεί το αρχικό πλάνο.

Αν και παρατηρείται μια σχετική καθυστέρηση στο να προκύψει η πρώτη μεταγραφή, υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό και έχει να κάνει με την ποιότητα των επιλογών που έχουν προκύψει μέσα από το ξεκαθάρισμα στο οποίο προχώρησε ο Ντομένικο Τέτι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με ψηλό κασέ και στο παρόν στάδιο αξιολογούν τις επιλογές που έχουν ενώπιον τους, χωρίς να βιάζονται να πάρουν τις αποφάσεις τους. Στο ΑΠΟΕΛ τηρούν στάση αναμονής και έχουν διάθεση να δείξουν υπομονή προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ίσως οι εξελίξεις να πάρουν παράταση για μεταγενέστερο στάδιο και να προκύψουν στο τελευταίο δεκαήμερο Ιανουαρίου, εκεί όπου ίσως να δημιουργηθούν και πολύ καλύτερα οικονομικά δεδομένα.

Σε ένα άλλο κεφάλαιο, είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αποχωρήσεις από το ρόστερ. Όπως είναι γνωστό για τον Ρέζα υπήρχε ενδιαφέρον από την Περσέπολις, όμως έδειξε απρόθυμος να πάει στην πατρίδα του να συνεχίσει την καριέρα του. Αν στην πορεία δημιουργηθεί προοπτική να παραχωρηθεί ο Ιρανός επιθετικός θα διευκολύνει το ΑΠΟΕΛ που θα προχωρήσει και σε επιπλέον μεταγραφική κίνηση. Ερωτηματικό συνοδεύει ακόμα τον Ρουέδα για το κατά πόσο είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ αναλόγως των εξελίξεων θα καθοριστεί το τελικό πλάνο ενίσχυσης των γαλαζοκιτρίνων.

sport-fm

season tickets 2019-2020
Previous post

Τους..χορεύει!

Next post

Είμαστε 100% σίγουροι ότι ο Τάμαρι θα σκοράρει περισσότερα τέρματα