ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γι’ αυτό πρέπει να πάει στα δεξιά

Το ότι ο Εμίλιο Ενσούε δοκιμάστηκε τόσο στο κέντρο όσο και στα δυο άκρα της άμυνας, είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας καθώς πρέπει να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τους πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές.

Παρά το γεγονός ότι ο Ενσούε χαρακτηρίζετε από το πάθος και την αγωνιστική του πειθαρχεία, εντούτοις δεν μπορεί να παίξει παντού με την ίδια ευκολία και αποτελεσματικότητα. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην φυσική του θέση τον είδαμε να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, να μαρκάρει, να τροφοδοτεί να δίνει ασίστ και λίγο έλειψε να βρει δίκτυα. Στον τελευταίο αγώνα με την ΕΝΠ δεν μπόρεσε να κάνει το γνωστό του παιχνίδι και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Ο λόγος που δεν «έπιασε» ποτέ στον Απόλλωνα είναι γιατί πολύ απλά τον έβαζαν οπουδήποτε αλλού, εκτός από την δεξί μπάκ. Η θέση του δεξιού αμυντικού ήταν καπαρωμένη από τον εξαιρετικό Πέδρο, με αποτέλεσμα ο Ενσούε να δοκιμάζετε ακόμα μέχρι και κεντρικός επιθετικός.

Θεωρούμε ότι επιλογές υπάρχουν τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο αριστερό άκρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν ο 30χρονος αμυντικός τουλάχιστο για τον αυριανό αγώνα να αγωνιστεί στη φυσική του θέση.

@orangeWOLF

Previous post

Αρνητικά όλα τα τεστ της Ομάδας μας

Next post

5 νέα κρούσματα στη Στεάουα!