ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Γεμίζει με ποιότητα

Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, λόγω της νέας τάξης πραγμάτων που επικρατεί στο οικονομικό, ωστόσο στο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να φτιάξουν ένα πανίσχυρο σύνολο.

Οι εκκρεμότητες που απομένουν δεν είναι πολλές, αλλά είναι άκρως σημαντικές τόσο στο κεφάλαιο ενίσχυσης όσο και στο ξεκαθάρισμα με ποδοσφαιριστές όπως οι Τάμαρι και Ζαχίντ.

Η ομάδα θα βάλει ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, δύο σέντερ φορ (ο ένας θα είναι ο Μπεν Σαχάρ), κεντρικό αμυντικό, ανασταλτικό μέσο και ακραίο επιθετικό, θέση για την οποία παραμένει πρώτη επιλογή ο Νταβίντ Ακιντόλα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πολύ πιθανόν να επισημοποιηθεί η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Μπεν Σαχάρ και με τον τρόπο αυτό θα κλείσει η μια από τις δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ισραηλινός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους εδώ και μέρες για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στις επόμενες μέρες θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο θέμα Ακιντόλα οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν ρέστα για την απόκτηση του Νιγηριανού. Η προσφορά τους στη Μίντιλαντ και στον ποδοσφαιριστή είναι η καλύτερη που υπάρχει προς το παρόν και ελπίζουν ότι η προσπάθειά τους θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι μεγάλη υπόθεση να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με ηγετικά χαρίσματα στην άμυνα, αλλά και να βρεθεί η φόρμουλα λύσης της συνεργασίας με τον Σάβιτς.

Για τη θέση του ανασταλτικού μέσου και του δεύτερου σέντερ φορ μπορούν να κάνουν ακόμα λίγη υπομονή οι γαλαζοκίτρινοι, που ελπίζουν να φτιάξουν πανίσχυρο και καλύτερο από το περσινό ρόστερ.

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Αν μπορέσει να κρατήσει τον Ζαχίντ

Next post

Όλο και πιο κοντά στον Θρύλο ο Ακιντόλα