ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γεμάτο από ποιότητα και επιλογές

Η πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, ήταν ιδανική, καθώς πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με όλη του την άνεση και χωρίς να χρειαστεί να πατήσει γκάζι και να σπαταλήσει δυνάμεις πέραν του κανονικού.

Οι πρωταθλητές έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην περσινή κυπελλούχο και μια ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες και από την τρέχουσα σεζόν και έδειξαν από την αρχή του φετινού τους οδοιπορικού στο πρωτάθλημα ότι είναι πολύ ισχυρό σύνολο, ικανό να φτάσει στο 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Παράλληλα έδωσαν και αποδείξεις για το βάθος που διαθέτουν σαν ομάδα, καθώς ήταν εκτός ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Είναι ενδεικτικό ότι ήταν στον πάγκο Βάτερμαν, Άλεφ, Εφραίμ, Αλωνεύτης και άλλοι ποδοσφαιριστές, εκτός αποστολής οι Σάβιτς και Βούρος και το ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι είναι γεμάτο από ποιότητα και επιλογές.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στο ματς με τη Ντουντελάνζ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, όπου θέλουν να κάνουν νικηφόρο ξεκίνημα και να δημιουργήσουν προοπτική για καλύτερη συνέχεια. Επιπλέον επιλογή ο Σάβιτς που προπονήθηκε κανονικά, εκτός θα είναι ο Βούρος, καθώς και οι Βιντιγκάλ και Χάνι που δεν είναι δηλωμένοι στον ευρωπαϊκό κατάλογο.

 

 

 

sport-fm

Previous post

«Μεγάλο παιχνίδι ο φίλος μου…»

Next post

Το πρόγραμμα με Ντουντελάνζ