ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γ. Δώνης: «Πάμε πολύ καλά»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM”  για τον τραυματισμό του στο ματς  με την Ομόνοια και το φετινό Πρωτάθλημα.

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό:

«Όταν είσαι εκτός είναι λογικό να ακούγεσαι λιγότερο. Γνώριμο περιβάλλον στην Κύπρο, παλέψαμε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξανά. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά κυπέλλου. Πάμε πολύ καλά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: 

«Καταρχάς είναι σημαντικό ότι έχει ενδιαφέρον φέτος πρωτάθλημα. Είχαμε τρεις διεκδικητές στην αρχή και τώρα δύο. Πριν 6-7 χρόνια όμως είχαμε πιο δυνατές ομάδες και πιο πολλές. Ενώ τώρα όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση. Κανένας δε θέλει να κρίνεται παιχνίδι ή πρωτάθλημα στα δικαστήρια. Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν επεισόδια. Είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό τα επεισόδια είναι το ίδιο. Το πληρώνουν οι ομάδες. Πρέπει να ελέγχεις την κατάσταση ακόμα και αν δεν είναι εύκολο. Δε ξέρω πως αξιολογούνται στην Ελλάδα αλλά τα θέματα βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο σκληρά. Πρέπει να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και ο καλύτερος να κερδίζει».

Για το επεισόδιο τραυματισμού του από τους χόχους:

«Πολλές φορές δεν είναι η θέλησή σου να φύγεις. Εγώ εκείνη την ώρα πανηγύριζα, ήμουν χαλαρός και όταν με χτύπησε το ποτήρι ζαλίστηκα. Αυτό το θέμα έχει συμβεί παντού ειδικά στα ντέρμπι. Και εδώ η νομοθεσία πρέπει να γίνει πιο σκληρή. Όχι να κινδυνεύουμε να πάμε στο γήπεδο. Πιο αυστηρό πλαίσιο. Δε μπορεί το γήπεδο να είναι ζούγκλα. Η ψυχολογική βία στους αθλητές είναι επικίνδυνη όταν έχουμε τέτοια φαινόμενα».

Για το τι θα γίνει με το θέμα του τραυματισμού του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν ασχολήθηκα, δεν είναι δουλειά μου. Υπάρχουν αρμόδιοι γι αυτό. Πριν κάποια χρόνια κρινόταν ο τίτλος σε ένα δικό μας παιχνίδι και πέσαν κροτίδες και χτύπησε ένα αμυντικός μας. Του άνοιξε το κεφάλι. Και επίσης ένας από τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αφού διακόπηκε το παιχνίδι μετά έγινε ξανά, σε ουδέτερη έδρα».

Previous post

Η Ομάδα στη «φυσική» της έκδοση

Next post

O Ντε Καμάργκο και τα τέρματα