ΚαλαθοσφαιραΣωματειο

Φραγκιάς: «Χρειάζεται υπομονή και χρόνος»

Πεπεισμένος ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιάζεται καλύτερος και ότι χρειάζεται υπομονή και χρόνος μέχρι η ομάδα να φθάσει στα επίπεδα που ο ίδιος την θέλει, εμφανίζεται ο προπονητής της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς.

Στις δηλώσεις του μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο Λευκόθεο, όπου η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 60-76, ο κ. Φραγκιάς υπέδειξε πως αυτό το οποίο στη παρούσα στιγμή λείπει από τον ΑΠΟΕΛ είναι η διάρκεια στην απόδοσή του.

Ο ελλαδίτης προπονητής εστίασε στην επερχόμενη ενσωμάτωση των Landen Lucas και Julian Norfleet. «Περιμένω να μπουν και τα άλλα δύο παιδιά μέσα, που μας λείπουν αυτήν τη στιγμή πολύ, και απ’ εκεί και πέρα να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κάθε αρχή και δύσκολη», υπογράμμισε.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας:

«Αυτό που χρειάζεται είναι ο χρόνος. Είναι πασιφανές, η ομάδα μπορεί να παίξει είκοσι λεπτά σε μια ψηλή ένταση. Απ’ εκεί και πέρα δείχνουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά είμαστε δύο βδομάδες μαζί και μέσα σε δύο βδομάδες η φυσική κατάσταση δεν μπορεί να φτιαχτεί. Χρειάζεται υπομονή, ξεκινήσαμε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα,  σήμερα αντέξαμε τα πρώτα 20 λεπτά και η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια.

Το να πω ότι χρειάζεται δουλειά, νομίζω είναι οφθαλμοφανές. Από την Δευτέρα ο Norfleet εντάσσεται στις προπονήσεις, θα μπει και ο Lucas μετά από οκτώ μέρες, οπόταν στη συνέχεια, παιχνίδι με παιχνίδι, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι.

Σήμερα υπήρχε διάθεση στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που μας λείπει είναι η διάρκεια. Κρατάω τη διάθεση του πρώτου ημιχρόνου, κρατάω επίσης ότι είχαμε τραγικά ποσοστά στα σουτ.  Απ’ εκεί και πέρα, περιμένω να μπουν και τα άλλα δύο παιδιά μέσα που μας λείπουν αυτήν τη στιγμή πολύ και απ’ εκεί και πέρα να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Το ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται τουλάχιστον ενάμιση-δύο μήνες για να μπορέσει να παρουσιάσει την εικόνα που θέλω εγώ. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι μέχρι τους δύο μήνες η ομάδα θα μπαίνει και θα παίζει ένα ημίχρονο μόνο. Πρέπει να βρούμε διάρκεια.

Το καλό είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό έχουμε ρεπό, οπόταν θα ενσωματώσουμε σιγά-σιγά και τα άλλα δύο παιδιά και νομίζω ότι στη συνέχεια θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Τώρα πού θα φθάσουμε, θα το δούμε τον Μάρτιο-Απρίλιο, όπου εκεί κρίνονται όλα».

 

Πηγή: apoel.com.cy

Previous post

Εμείς πιστεύουμε

Next post

Το Κυπριακό στοιχείο