ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Φουλ για σέντερ φορ και Ουζόχο

Οι προσπάθειες ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Στην εβδομάδα που μπήκαμε αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετές εκκρεμότητες. Προτεραιότητα δόθηκε στην εξεύρεση ενός σέντερ φορ που να μπορεί να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των «γαλαζοκιτρίνων» ήταν η δυστοκία, η αναποτελεσματικότητα τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στον «Αρχάλαγγελο» από τον Φεβρουάριο και ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι για τη νέα ομάδα που κτίζει, να έχει αξιόπιστες λύσεις στην γραμμή κρούσης.

Δρομολογούνται εξελίξεις για σέντερ φορ

Έχουν προταθεί αρκετοί επιθετικοί στον ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Ουζουνίδης αξιολόγησε αρκετές περιπτώσεις υποψηφίων. Οι επαφές με παίκτη που πληροί όλα τα κριτήρια, αναμένεται ν’ αρχίσουν εντός της εβδομάδας αυτής, με στόχο πριν την έναρξη της προετοιμασίας να αποκτηθεί ένας εγνωσμένης αξίας επιθετικός.

Μια από τις βασικές εκκρεμότητες ήταν η κάλυψη του κενού στην πολύ σημαντική θέση του τερματοφύλακα. Ο 25χρονος Πορτογάλος Μιγκέλ Σίλβα αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και στο τέλος του μήνα θα έρθει στο νησί μας για να υπογράψει και να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της για τη νέα περίοδο.

Από εβδομάδας τα νέα για Ουζόχο

Στον ΑΠΟΕΛ θα κάνουν υπομονή για τον Φράνσις Ουζόχο, μια περίπτωση που παρουσιάζει πολύ μεγάλη προοπτική. Εξελίξεις για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αναμένονται την ερχόμενη βδομάδα.

Πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως δουλεύει πολύ μεθοδικά και άρχισε να δίνει ξανά προοπτική στους πρωταθλητές για επτά συνεχόμενα χρόνια.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου όταν θα γίνει η πρώτη προπόνηση, σε συντονισμό με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν όσες εκκρεμότητες θα υπάρχουν ακόμα.

Previous post

Το στοίχημα για το μειωμένο μισθολόγιο

Next post

Έτσι έρχεται ο Σίλβα