ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Φουλ ενίσχυση και… αντεπίθεση για τον όγδοο

Η άσχημη εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ στο Πρωτάθλημα μας, η παρατεταμένη περίοδος… ανυπαρξίας κάποιων από τους πολλούς ακριβοπληρωμένους άσους του και ο τρόπος που αντέδρασε τις προηγούμενες χρονιές ο Πρόδρομος Πετρίδης, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης με τέσσερεις παίκτες στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Επιθετική ενίσχυση

Υπενθυμίζουμε ότι ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Cytavision, αναφέρθηκε μάλιστα στις θέσεις στις οποίες ψάχνουν αξιόπιστες λύσεις. Σύμφωνα με τον Πρόδρομο Πετρίδη ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για ένα διαφορετικό επιθετικό σε σχέση με αυτούς που έχει, πιο γρήγορο, που να βοηθά και εκτός μεγάλης περιοχής, και ένα ακόμα επιθετικό για τα άκρα της γραμμής κρούσης, όπως ο Λέο Νατέλ.

Παίκτες έτοιμοι και ικανοί να κάνουν την διαφορά

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν επισημανθεί τα αδύναμα σημεία και υπάρχει πρόθεση και αποφασιστικότητα για ουσιαστική ενίσχυση με παίκτες που θα είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και θα μπορούν να μπουν αμέσως στην ομάδα και να την βοηθήσουν ουσιαστικά. Εκτιμούμε ότι θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές. Το είπε άλλωστε και ο κ. Πετρίδης: «Αν βρούμε καλούς παίκτες δεν έχουμε πρόβλημα να πάρουμε και τέσσερις».

Προτεραιότητα η ενίσχυση με «δεκάρι παλιάς κοπής»

Με βάση την… ανυπαρξία του Τόμας Ντε Βινσέτι και τα σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ, της (προβληματικής), οργάνωσης του παιχνιδιού του και τη μεγάλη δυσκολία στην δημιουργία φάσεων, εκτιμούμε ότι προτεραιότητα πλέον των γαλαζοκιτρίνων», είναι η ενίσχυση τους με ένα «δεκάρι παλιάς κοπής», που θα μπορεί να δώσει αυτά που για διάφορους λόγους δεν έδωσε ο Αργεντινός. Αυτά που θα μπορούσε να δώσει ο Ζαχίντ ο οποίος όμως κρίθηκε ότι έπρεπε να δοθεί δανεικός…

Θέλει «μπακ – χαφ» για το αριστερό άκρο

Στις προτεραιότητες είναι και η απόκτηση παίκτη «μπακ – χαφ» για το αριστερό άκρο αφού ο Ζοαοζίνιο δεν έδειξε ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ρόλου.

Γρήγορο – ευέλικτο «εξάρι»

Μια θέση που επίσης «φωνάζει» για ενίσχυση είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση με ένα «κόφτης» που οπωσδήποτε να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα άλλα «εξάρια» στην ομάδα.

Άποψη μας είναι ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ, η προσθήκη στον ΑΠΟΕΛ παίκτη που εκτός από το να σταματά τις επιθέσεις του αντιπάλου, θα έχει την ικανότητα να ξεκινά (σωστά) τις επιθέσεις της ομάδας του.

Του Γιώργου Παττίχη στο www.24sports.com.cy

Previous post

Κατέληξαν στην πρώτη επιλογή

Next post

Στο top-50 της all-time κατάταξης του UCL!