ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Φεύγει ο Τραμετσάνι μετά τον τελικό!

Όλα δείχνουν ότι ο αυριανός τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΛ, πιθανόν να αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο της Ομάδας μας.

Ο Ιταλός ενημέρωσε τις τελευταίες μέρες τους διοικούντες για την πρόθεση του να αποχωρήσει, παρά το ότι διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και πιθανότατα έχει πρόταση από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε ότι αφορά το κομμάτι του σχεδιασμού, εάν επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει θέμα Τραμετσάνι, τότε ο Ντομένικο Τέτι θα πρέπει να καθυστερήσει με τα θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά και γενικότερα προγραμματισμού, αφού θα πρέπει να ψάξει πρώτα απ’ όλα νέο προπονητή για την ομάδα.

Επιβεβαίωσε ο Τραμετσάνι!

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του τελικού κυπέλλου ο Πάολο Τραμετσάνι κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για την πιθανή αποχ’ωρηση του και η απάντηση του  δεν διέψευσε την πληροφόρηση αντίθετα επιβεβαιώσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες που τον θέλουν να αποχωρεί.

«Από την αρχή που έχω έρθει στην ομάδα ήξερα ότι κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι το τελευταίο, αύριο θα είναι ακριβώς το ίδιο. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε το νταμπλ και μετά θα δούμε».

Previous post

«Συνάντηση την Πέμπτη με Βάτερμαν, Μοράις»

Next post

Θέλει νέες εμπειρίες ο Καρλάο