Ποδοσφαιρο

Φεύγει ο Μπέζιακ, νέα λύση για αριστερό μπακ

Ενώ οι διαδικασίες απόκτησης του Μπιόρν Σιγκούρνταρσον έχουν μπει στην τελική ευθεία, ο Ρομάν Μπέζιακ είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα δει την πόρτα εξόδου από το ΑΠΟΕΛ.

Ο Σλοβένος είναι πλέον περιττός στο ρόστερ και ένα χρόνο μετά την απόκτηση του θα αποχωρήσει. Πλέον το όλο θέμα είναι καθαρά διαπραγμάτευσης για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να αποχωρήσει ο Μπέζιακ και όλα δείχνουν ότι μετά την εγγραφή του Σιγκούρνταρσον θα επισημοποιηθεί η αφαίρεση του Σλοβένου από το ρόστερ.

Επίσης οι γαλαζοκίτρινοι εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση αριστερού μπακ, αφού στη συγκεκριμένη θέση μετά την αποχώρηση του Ζοαοζίνιο, έμεινε το ΑΠΟΕΛ με μοναδική επιλογή τον Νικόλα Ιωάννου.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει μέσα από την αξιολόγηση που έγινε, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους και οι γαλαζοκίτρινοι προχωρούν σε άλλη λύση.

Μπαίνει και το θέμα αυτό στην τελική του ευθεία με στόχο την απόκτηση ποδοσφαιριστή με προοπτική να αποτελέσει σημαντική μονάδα και για τα επόμενα χρόνια.

Previous post

Τα βρήκε και έρχεται

Next post

Με τους δύο νέους στο Τσίρειο