ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Φασουλιώτης: «Θέλω ένα πολύ γρήγορο επιθετικό»

Ο παλαίμαχος άσος του ΘΡΥΛΟΥ μας Κώστας Φασουλιώτης, από τότε που σταμάτησε την αγωνιστική δράση, παρέμεινε κοντά στην Ομάδα και την υποστηρίζει με πάθος και μεγάλη αφοσίωση.

Ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ2, «Γκολ και Θέαμα» και σχολίασε την μεγάλη βελτίωση του ΑΠΟΕΛ αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης του με ένα γρήγορο επιθετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πάνε πολύ καλά όλα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πάντα υπάρχει πίεση στον ΑΠΟΕΛ, όμως όταν γνωρίζεις για τι παίχτες μιλάμε και τι ρόστερ υπάρχει, το οποίο είναι πολύ καλό. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται τέσσερεις μετεγγραφές, είναι πάντα εκεί. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ηρεμία σε όλα, πρέπει να συνεχιστεί.

Οι μεταγραφές βγαίνουν η μια μετά την άλλη. Κάποιοι δεν έχουν καλές σχέσεις με τις μετεγγραφές και πριν πεις μεγάλα λόγια, πρέπει να τους δεις, να δώσεις χρόνο και μετά να μιλάς… Λέγαμε για λάθος επιλογές… Πρέπει να έχεις υπομονή και να δίνεις ευκαιρίες. Θα έπαιρνα έναν επιθετικό, γρήγορο, δεν μου αρέσουν οι αργοί και ψηλοί επιθετικοί αλλά παίκτες γρήγοροι όπως ο Τάμαρι και ο Νατέλ».

Previous post

Ε ρε γλέντια...

Next post

Αήττητη με 20 νίκες και μια ισοπαλία!