ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Άνεμος» μέσα στο γήπεδο ο Ανουάρ

Ο Ανουάρ παρά το γεγονός ότι ήρθε τις τελευταίες μέρες στην ομάδα, πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου με αποστολή να ενώσει τις γραμμές.

Παρακολουθώντας κάποιος τα στιγμιότυπα του αγώνα ή διαβάζοντας άρθρα που γράφτηκαν, δύσκολα καταλαβαίνεις πόση μεγάλη ήταν η συνεισφορά του στον αγώνα.

Και όμως ο Ανουάρ ήταν παντού! Ήταν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα μας δεν δέχτηκε σχεδόν καθόλου πίεση με εξαίρεση τα πρώτα στάδια του δευτέρου μέρους. Καθάριζε όλες τις φάσεις από το ξεκίνημα κάνοντας τα πράγματα να φαίνονται πολύ απλά.

Ανάλαβε τον άχαρο ρόλο του χαμάλι και τα πήγε περίφημα. Αποτέλεσε με τον Τομάς ΝτεΒινσέντι το δίδυμο στο χώρο του κέντρου και συνεργάστηκαν άψογα, με τον Ισπανό να κόβει και να ράβει στην μεσαία γραμμή και τον Αργεντίνο που ήταν πιο απελευθερωμένος να βοηθά στο δημιουργικό κομμάτι.

Αμέτρητα τρεξίματα και χωρίς περιττές ενέργειες, ο 25χρονος άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις και γενικά ήρθε και έδεσε. Με τα όσα έχει δείξει και στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε, δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του πράγμα που δίνει την δυνατότητα στον Μαρίνο Ουζουνίδη να χτίσει και να επενδύσει πάνω στον εξαιρετικό Ανουάρ.

@orangeWOLF

Previous post

Tι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε

Next post

Νίκη μετά από 7 μήνες