ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εξιτάρει η πρόκληση για το 8ο συνεχόμενο

Δεν είναι τώρα η ώρα για τους πρωταθλητές μας να δουν το τι έφταιξε στο κακό παιχνίδι με την Βασιλεία, αλλά να δουν την επόμενη μέρα που φέρνει την προσπάθεια υλοποίησης του μοναδικού και μεγαλύτερου στόχου που έχει απομείνει για την τρέχουσα σεζόν και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση από το αμέσως επόμενο ματς με την Πάφο, καθώς είναι ήδη στο -5 από την κορυφή και δεν έχουν περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα. Παίζοντας κάτω υπό πίεση έβγαλαν αντίδραση και πέτυχαν σπουδαία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα την προηγούμενη βδομάδα και το σημαντικό είναι να υπάρχει συνέχεια.

Η κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος αποτελεί μεγάλη πρόκληση που εξιτάρει τους πάντες στην ομάδα. Ιδιαίτερα αν το πετύχει το ΑΠΟΕΛ μέσα από τον πολύ δύσκολο δρόμο που έχει δημιουργηθεί μέσα από ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα είναι μια τρανή επιβεβαίωση της κυριαρχίας της ομάδας και οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κόντρα στην Πάφο θα πάει σε πιο ορθολογιστικές επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αναμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκριθούν και να πάρουν το διπλό που θα επαναφέρει την ηρεμία και τη δυναμική στην ομάδα.

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Φουλάρει για το 8ο σερί

Next post

Πρόλαβε ο Νικόλας