Ποδοσφαιρο

Εξήγησε μας να καταλάβουμε κ. Ντολ!

Εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να μας απαντήσει για την έμπνευση που είχε να χαλάσει τη συνταγή της ομάδας με την οποία κατάφερε να πάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κάτι για το οποίο ο ίδιος δέχθηκε τη θετική κριτική, τον ακούσαμε να λέει πως όσοι ασχολούνται με το σύστημα δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο!

Και ρωτάμε τον Γερμανό. Τι εννοεί δεν καταλαβαίνουμε από ποδόσφαιρο;
Δεν καταλαβαίνουμε όταν διερωτόμαστε γιατί πήγε να μιμηθεί τον προκάτοχο του στον πάγκο (βλέπε Τραμετσάνι) με ένα σύστημα που δεν ταίριαξε καθόλου στην ομάδα του.

Δεν καταλαβαίνουμε, όταν διερωτόμαστε, γιατί κράτησε στον πάγκο τον Μούσα Τάμαρι και γιατί δεν μπόρεσε σε όλο το παιχνίδι να περιορίσει την Ντουντελάνζ που έριξε τέσσερα γκολ και είχε διψήφιο αριθμό ευκαιριών;

Δεν καταλαβαίνουμε που είδαμε το ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το «τιμητικό» 0-1

Δεν καταλαβαίνουμε αν γράψουμε ότι είναι τεράστια αδυναμία για μία ομάδα που ανατρέπει το 0-2 σε 3-2 και στο τέλος χάνει με 3-4;

Κάποτε, ο Πάολο Τραμετσάνι, πήγε και είδε την Καραμπάχ και μας είπε ότι την ξέρει πολύ καλά και έχασε στο ΓΣΠ 2-1.
Τώρα, μας είπε ο κύριος Ντολ, ότι ήξερε καλά την Ντουντελάνζ και ηττήθηκε 3-4.

Ε, κάποια πράγματα δεν μπορούν να τεκμηριώνονται από ένα προπονητή  με απαντήσεις του στυλ δεν καταλαβαίνετε , επειδή καταλάβαμε π.χ ότι ο ίδιος απέτυχε να κάνει το αυτονόητο.

Και θυμίζουμε ξανά στον κύριο Τόμας Ντολ. Μέχρι τώρα, είχε εισπράξει θετική κριτική για τον τρόπο με τον οποίο διόρθωσε τα λάθη του Τραμετσάνι.

Δεν μπορεί όμως να είναι θετική η κριτική με όλα όσα εμπνεύστηκε και έκανε στο πιο «εύκολο» παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Γιατί το ΑΠΟΕΛ από φαβορί για τη 2η θέση, θα πρέπει να τρέξει για να προλάβει την πρόκριση ενώ ήδη έχασε 570 χιλιάδες ευρώ που τις ήθελε και πολύ μάλιστα η διοίκηση…

Previous post

Η χειρότερη εμφάνιση μας στους Ομίλους!

Next post

Αδιάβαστος και ασεβής