ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εξετάστηκε στην Ισπανία ο Ρουέδα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας  24sports.com.cy ο αμυντικός μας Χέσους Ρουέδα, ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να επανεξεταστεί. Οι πληροφορίες μας τον φέρνουν συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη. Η επίσκεψή του ήταν προγραμματισμένη και η παραμονή του στην Καταλανική πρωτεύουσα είχε διάρκειας μιας ημέρας.

Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε στη πρωινή προπόνηση της Ομάδας μας στις 17 Δεκεμβρίου του 2017. Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός (ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου). Λίγες ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Έμεινε δύο εβδομάδες στην Ρώμη και επέστρεψε στην Κύπρο αρχίζοντας την θεραπεία του.

Συμπληρώνονται αύριο δέκα μήνες (!) από τον τραυματισμό του και λογικά έχει πλησιάσει ο καιρός για να επιστρέψει στην δράση.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος έδειξε στα χρόνια που έπαιζε στο Ισραήλ αλλά και στο δικό μας πρωτάθλημα, ότι διαθέτει την ποιότητα, την εμπειρία και τις αρετές για να προσφέρει πολλά στον αμυντικό μηχανισμό των πρωταθλητών.

Θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ και την προσπάθεια επανεκκίνησης του, μια πολύ θετική εξέλιξη, αν ο Ρουέδα μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Οι επτά αγώνες μέχρι το τέλος του Α΄γύρου

Next post

Άρεσε στον Τραμετσάνι ο Νατέλ