ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Έτσι μεταμορφώθηκε σε Θρύλο

Η επιλογή της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ να φέρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να του εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της χρονιάς, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ο Ελλαδίτης προπονητής γνώρισε πριν καν έρθει στην Κύπρο ότι αναλαμβάνει ένα δύσκολο εγχείρημα σε μια ομάδα που δεν είχε πείσει σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά είδε φως στην άκρη του τούνελ με κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Προφανώς και από εκεί μπόρεσε να πιαστεί για να βγάλει τον καλό εαυτό κάποιων ποδοσφαιριστών.

Έδωσε το στίγμα της προσπάθειας του με το που ξαναπάτησε το πόδι του στον Αρχάγγελο, αφού επικεντρώθηκε στον ποδοσφαιρικό εγωϊσμό των ποδοσφαιριστών του, στέλνοντας τους ξεκάθαρα μηνύματα που είναι πλέον ξεκάθαρα ότι έπιασαν τόπο.

Ασφαλώς και έγινε δουλειά και σε άλλους τομείς, στο βαθμό που μπορούσε με 2-3 μόλις προπονήσεις που είχε στη διάθεση του.

Το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε όπως πρέπει να είναι, επιβλητικό στο γήπεδο όσον αφορά τον έλεγχο του αγώνα και διεκδικητικό και με την τακτική που ακολούθησε πήρε μια σπουδαία νίκη που του δίνει βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική ώθηση.

Εν’ ολίγης ο Μαρίνος Ουζουνίδης πόνταρε στον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών του, αλλά και στο ότι ποδοσφαιριστές «κλειδιά» επιτέλους πήραν την ομάδα πάνω τους και την οδήγησαν σε μια σπουδαία επιτυχία.

Σαφώς και δεν πέτυχε τίποτα ακόμα το ΑΠΟΕΛ πέραν από το ότι πήρε τρεις βαθμούς, επιτέλους κέρδισε ντέρμπι και πήρε μεγάλη δυναμική για τη συνέχεια.

Πλέον μπαίνει στην άκρη το πρωτάθλημα και η προσοχή έχει στραφεί στην πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία. Το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ θέλει νίκη με μηδέν παθητικό για να γίνει αφεντικό για την πρόκριση.

Έχει τις δυνατότητες, οι Ελβετοί δεν αποτελούν φόβητρο και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

Previous post

Χωρίς τον Ουζουνίδη την Πέμπτη

Next post

«Άλλοθι για τις αδυναμίες τους η προπαγάνδα τους»