ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Έτσι ήρθε στον Θρύλο ο Ταμάρι

Πως ήρθε ο Μούσα Τάμαρι στην Κύπρο; Η αλήθεια όπως την διασταύρωσα από αξιόπιστες πηγές είναι η εξής.

Ένας ξένος μάνατζερ, φίλος του Μπρούνο Μπαλταζάρ, τον ενημέρωσε ότι υπάρχει στην Ιορδανία ένας νεαρός παίκτης με τεράστια προοπτική. Ο τότε προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ενημέρωσε τον πρόεδρο και άλλα διοικητικά στελέχη της ομάδας του για την πληροφορία.

Αρχικά, δεν λήφθηκε τόσο σοβαρά η περίπτωση αφού επικράτησε η άποψη με στυλ ερώτησης κατά πόσο υπάρχει ποδόσφαιρο ποιότητας στην Ιορδανία. Όταν μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα κόστιζε περίπου ένα εκατομμύριο για να φύγει, το κούμπωμα ήταν πιο έντονο.

Μέχρι που η πίεση του ξένου μάνατζερ συνεχίστηκε. Τότε λοιπόν, κρίθηκε σκόπιμο να πάει ο Μπαλταζάρ μαζί με το Ροδόλφο Bαζ, για να παρακολουθήσει το νεαρό Ιορδανό με την τεράστια προοπτική.

Είδε λοιπόν τον άγνωστο μέχρι τότε Μούσα Τάμαρι και ενημέρωσε τη διοίκηση ότι αξίζει να κάνει την επένδυση. Αυτό έγινε λίγες μέρες μετά. Έκανε το ταξίδι στην Ιορδανία ο Πρόδρομος Πετρίδης, πλήρωσε όπως λέγεται, περίπου γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ και απέσπασε την υπογραφή της ομάδας και του παίκτη (για 3 χρόνια) που το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, έκανε όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο να ασχολείται μαζί του.

Υ.Γ Για να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου, όταν πρωτοείδα τον Ιορδανό, είπα τα εξής. Αυτός ο παίκτης είναι κλασικός ακραίος επιθετικός με κύριο χαρακτηριστικό το θράσος του να εισέρχεται στην αντίπαλη περιοχή.

Υ.Γ. 2. Πάλι για να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου είπα για τον Τάμαρι. Θα χρειαστεί να βελτιώσει την τελική του πάσα ενώ με την ταχύτητα που διαθέτει, ίσως να κάνει νέο ρεκόρ στα πέναλτι η ομάδα του.

Μιχάλης Παπαγεωργίου  sportfm

Previous post

18 γκολ (κατά) σε 12 παιχνίδια!

Next post

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Στάθης!