ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Έτοιμοι για τις επόμενες κινήσεις

Στη σκιά των εξελίξεων και της διαφαινόμενης αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία του Πάολο Τραμετσάνι, το ΑΠΟΕΛ θα ριχτεί στη μάχη του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΛ με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου για να κάνει το νταμπλ.

Είναι αλήθεια ότι τα δεδομένα στο θέμα προπονητή έχουν επισκιάσει το αγωνιστικό μέρος, ωστόσο στην ομάδα προσπαθούν να μείνουν επικεντρωμένοι στον τελικό για να μην επηρεαστούν από τις εξελίξεις. Οι διοικούντες και ο Ντομένικο Τέτι ασφαλώς και ασχολούνται ήδη με την επόμενη μέρα για να είναι έτοιμοι να δράσουν στο ενδεχόμενο οριστικής αποχώρησης του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος προετοίμασε την ομάδα του με στόχο τη νίκη και την κατάκτηση ακόμα ενός τροπαίου.

Ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει τον τραυματία Γκέντσογλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καρλάο. Παίζεται η θέση του τερματοφύλακα ανάμεσα σε Βάτερμαν και Ρομό, καθώς και μια θέση στην επίθεση μεταξύ Τάμαρι και Μπέζιακ.

Είναι δεδομένο ότι κάποια πράγματα είναι στο δρόμο για το ξεκαθάρισμα, όμως το νέο σκηνικό που δημιουργείται στο κεφάλαιο προπονητή, αλλάζει τις προτεραιότητες. Αν και ο Τραμετσάνι ενημέρωσε για τις προθέσεις του να αποχωρήσει μετά τον τελικό, θα γίνει μια τελική κουβέντα μαζί του για να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα.

Παράλληλα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις για να κλείσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το θέμα προπονητή, αν προκύψει οριστική αποχώρηση του Ιταλού. Επίσης από την Πέμπτη θα εντατικοποιηθούν οι συναντήσεις με ποδοσφαιριστές για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια.

 

 

 

 

sport-fm

Previous post

O Μπαλταζάρ για τον Τάμαρι

Next post

Εισιτήρια και στη Νότια