ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ετοιμάζει βαλίτσες…

Ο τελικός κυπέλλου χάθηκε και στο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη μέρα. Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο Πάολο Τραμετσάνι εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και το σκηνικό δεν φαίνεται να ανατρέπεται.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο κατά πόσο θα αποχωρήσει μόνος του, ούτως ώστε να μην υποχρεωθεί η διοίκηση να καταβάλει αποζημιώσεις. Όπως και να έχει, κυριαρχεί η άποψη ότι το γυαλί ραγίσει και δεν μπορούν πλέον να συνεχίζουν με τον Ιταλό προπονητή. Αυτό πιστεύει και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που αναγνωρίζει τη συμβολή του στην κατάληξη του πρωταθλήματος αλλά παράλληλα θεωρούν ότι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα το καλύτερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Ιταλός προπονητής δεν είπε οτιδήποτε στους παίκτες του μετά τον τελικό. Υπήρχε απογοήτευση και μετά από λίγη ώρα που τελείωσε το ματς, έφυγαν όλοι από το ΓΣΠ. Ήταν ωστόσο εμφανώς επηρεασμένοι από τις εξελίξεις οι ποδοσφαιριστές για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τραμετσάνι, όπως έδειξαν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Λογικά το ΑΠΟΕΛ θα πορευτεί με άλλο προπονητή και ήδη ο Ντομένικο Τέτι ψάχνει για την καλύτερη δυνατή λύση.

Previous post

Απαράδεκτη εμφάνιση στον τελικό

Next post

Αποχαιρέτησε ο Καρλάο