ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ερωτηματικό στον «άσσο»…

Είναι γεγονός πως στην ομάδα μας τη δεδομένη στιγμή έχουμε πραγματικά γεμίσει με τερματοφύλακες. Μπόι Βάτερμαν, Ούκρο Πάρντο, Ράφα Ρομό και Νεόφυτος Μιχαήλ είναι η τετράδα τη δεδομένη στιγμή ενώ υπάρχουν και νεαροί τερματοφύλακες από την ομάδα νέων. Κάποιοι θα αποχωρήσουν.

Είναι δεδομένο πως ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα με στόχο να πάρει παιχνίδια πάνω και να εξελιχτεί ακόμη περισσότερο. Από εκεί και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα. Τη περασμένη σεζόν όλοι θεωρούσαμε ως δεδομένο πως βασικός θα ήταν ο Πάρντο, κάτι που όμως δεν συμφωνούσε ο Κρίστιανσεν και έτσι ο Βάτερμαν βρέθηκε όχι απλός βασικός αλλά και αναντικατάστατος.

Όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος. Παράλληλα όμως στην εξίσωση υπάρχει και ο Ρομό. Ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που στην αντίληψη του κόσμου είναι ένα σκαλί κάτω από τους δυο άλλους. Βέβαια αυτό είναι η αντίληψη του κόσμου και όχι του προπονητή χωρίς να σημαίνει πως και αυτού η αντίληψη λέει το ίδιο. Κάποιος όμως θα πρέπει να αποχωρήσει. Πολλοί έχουν ξεγράψει ήδη τον Πάρντο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει. Ο τελικός λόγος ανήκει στον Μπέιν ο οποίος θα κάνει την επιλογή. Ίσως υπάρξει έκπληξη, ίσως και όχι. Το κεφάλαιο τερματοφύλακες στην Ομάδα μας έχει ακόμη μπροστά του.

Previous post

Τρεις συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους

Next post

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είχα την ευκαιρία να είμαι στο ΑΠΟΕΛ»