ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έρχονται παικταράδες για το 8ο σερί και τους Ομίλους!

Μετά το «στραπάτσο» της Ομάδας μας στο «ΑΕΚ Αρένα» και κυρίως την αποκαρδιωτική εικόνα που έδειξε με τις χτυπητές αδυναμίες και την έλλειψη πάθους – διάθεσης από τους παίκτες μας, διοίκηση και τεχνική ηγεσία προχωρούν αποφασιστικά για την περαιτέρω ενίσχυση σε θέσεις «κλειδιά» και το ξεκαθάρισμα των προτεραιοτήτων.   

Ζητήθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δώσει στους διοικούντες τα ονόματα των παικτών που θέλει για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Πρόκειται για ένα κεντρικό αμυντικό, ένα ανασταλτικό μέσο «κόφτη» και ένα σέντερ φορ. Εννοείται ότι όποιος παίκτης φύγει με μεταγραφή εκ των Γένσεν, Ιωάννου, Τάμαρι ή Ζαχίντ, θα αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατόν.

Έχουν από σήμερα εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες για το τελικό ξεκαθάρισμα. Έγιναν επαφές και προτάσεις. Δρομολογήθηκαν εξελίξεις και εντός της εβδομάδας αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις. Τέθηκε ως αναγκαιότητα η έλευση των νέων αποκτημάτων εντός των επόμενων λίγων ημερών προκειμένου να τεθούν αμέσως στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει και της αποστολής μας στο Καζακστάν για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League στις 17 Σεπτεμβρίου.

Με χαρά μαθαίνουμε ότι ο Ελλαδίτης προπονητής μας έδωσε στους διοικούντες εξαιρετικές επιλογές παικτών που έχουν τις εμπειρίες και τις ικανότητες (όσον αφορά στα βιογραφικά τους), που αν έρθουν στον «Αρχάγγελο» μπορούν ν’ αλλάξουν την άσχημη και προβληματική κατάσταση των τριών πρώτων αγώνων.

Από την περασμένη Δευτέρα (31/8), έγινε με ξεκάθαρο τρόπο στους παίκτες που επιθυμούν να αποχωρήσουν,  ότι μπορούν να φύγουν από τώρα αν φέρουν (λογικές) προτάσεις. Αναφερόμαστε στους Τάμαρι, Γένσεν, Ιωάννου και Ζαχίντ.

Δεδομένη είναι η αποχώρηση των Βουγιαντίν Σάβιτς, Κέβιν Λαφράνς και Αντόνιο Γιάκολις, στους οποίους επανατονίστηκε ότι δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

 

Previous post

Με Ολίμπιγια Λιουμπλιάνα ή Ζρίνσκι Μόσταρ στον γ' προκριματικό

Next post

3+