ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές ο Ζαχίντ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι προσδοκίες είναι μεγάλες είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ο Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες ποδοσφαιριστής πήρε φανέλα βασικού στις δύο αναμετρήσεις με τη Φλόρα Ταλίν, τις δύο αναμετρήσεις με την Αστάνα και στον επαναληπτικό με τη Χάποελ Μπερ Σέβα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ασφαλώς και δεν μπορεί να φορτωθεί ο αποκλεισμός στη μέτρια μέχρι στιγμής παρουσία του Ζαχίντ, όμως σίγουρα θα μπορούσαν να ήταν πιο καλά τα πράγματα αν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στα καλύτερά του. Ένας από τους λόγους που ακόμα δεν πήρε τα πάνω του ίσως να είναι και το γεγονός ότι πέρασε περιπέτεια υγείας που αδυνάτησε τον οργανισμό τους και τον κράτησε για ένα διάστημα εκτός προπονήσεων.

Ξέρουν όλοι στο ΑΠΟΕΛ με πρώτο και καλύτερο τον Μπρούνο Μπαλταζάρ ότι επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές στην απόδοσή του ο Ζαχίντ και να παρουσιαστεί στα επίπεδα απόδοσης που είχε στην περσινή χρονιά όπου ήταν ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΑΠΟΕΛ. Είχε κλείσει τη χρονιά με 33 συμμετοχές και 10 γκολ, κάνοντας την πιο γεμάτη σε συμμετοχές και πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Αν καταφέρει στην πορεία να επαναλάβει τα περσινά του επιτεύγματα ή ακόμα και αν ξεπεράσει τον εαυτό του θα είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια του προπονητή του στην προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα στο 7ο σερί πρωτάθλημα.

Έδειξε την ποιότητά του με την περσινή του παρουσία και στο ΑΠΟΕΛ δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι και πάλι θα είναι ένα σημαντικό γρανάζι για την ομάδα. Έχοντας μάλιστα και μεγαλύτερο συναγωνισμό στη θέση του επιτελικού μέσου λόγω της επιστροφής στο ΑΠΟΕΛ του Ντε Βινσέντι ο Ζαχίντ καλείται να καταβάλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να εδραιωθεί στην ενδεκάδα και να ανεβάσει σταδιακά στροφές στην απόδοσή του.

 

 


Κώστας Παναγιώτου   sport-fm

Previous post

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με Pizza Hut

Next post

Ευχαρίστησε τον Πρόδρομο και τη Μαργαρίτα