ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Επιτακτική ανάγκη η πρόκριση

Ο ΑΠΟΕΛ μας μετρά κάτι περισσότερο από 24 ώρες (17/9 στις 15:00) για τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Καϊσάρ με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση για τα προκριματικά των ομίλων του Γιουρόπα Λίνγκ.

Η νίκη που θα φέρει την πρόκριση είναι κατ’ αρχήν το ζητούμενο ενώ αν συνοδευτεί με καλή εμφάνιση θα είναι ότι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους οι οποίοι αναλύθηκαν πάμπολλες φορές. Οι πρακτικές δυσκολίες του αγώνα είναι λίγο-πολύ γνωστές όμως οι παίκτες μας καλούνται να προσαρμοστούν και να πάρουν την πρόκριση.

Η φύση των αγώνων οι οποίοι είναι μονοί πάνω-κάτω μετριάζουν την παράμετρο της ποιότητας αφού η ζημιά μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή με πιο πρόσφατο παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί στην περίπτωση που δεν σκοράρουμε τις ευκαιρίες μας (κάτι που έγινε με την Αελ) ή βρεθούμε πίσω στο σκορ δε θα πρέπει να πανικοβληθούμε κάνοντας το παιχνίδι ροντέο.

Είναι χαρακτηριστικό του ΑΠΟΕΛ των τελευταίων μηνών να πανικοβάλλεται κάτι που έκανε τον Ουζουνίδη να ωρύεται στον αγώνα με την Καρμιώτισσα αφού είδε τους παίκτες του να συμπεριφέρονται σαν «πρωτάκια». Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρούμε τα αντανακλαστικά για να αντιδράσουμε.

Υπερθεματίζουμε και «πιππιλούμε» συνεχώς τον παράγοντα, ψυχολογία. Κακά τα ψέματα ενδεχόμενη επιτυχία των χόχων απόψε και δική μας αποτυχία αύριο θα γιγαντώσει την φωτιά που σιγοβράζει γύρω από όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια σε διάφορα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας γι’ αυτό η πρόκριση αύριο μοιάζει επιτακτική ανάγκη αφού θα αποφορτίσει σε σημαντικό βαθμό παίκτες, προπονήτες και κυρίως την διοίκηση για την συνέχεια.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 

Θρυλικός Πορτοκαλί

Previous post

Γυμναστήριο αντί προπόνησης (pics)

Next post

Όσο βρίσκεται στο ρόστερ ο Νικόλας...