ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Επιστροφή στο παραδοσιακό μοντέλο

Η διακοπή της συνεργασίας με τον Ντομένικο Τέτι, ήταν απόφαση αναμενόμενη με τον Ιταλό να έχει τεράστιες ευθύνες για το πως καταρτίστηκε το ρόστερ της ομάδας. Σαφώς όπως και με τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο, δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, αλλά όπως και να το δει κανείς έχει το μεγαλύτερο μερίδιο, σαν ο άνθρωπος που ανέλαβε να χτίσει τη φετινή ομάδα. Σημειώνουμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά που είχε τη δυνατότητα ο Τέτι να χτίσει από την αρχή την ομάδα και σε μεγάλο βαθμό απέτυχε, γι’ αυτό και το πλήρωσε παίρνοντας χαρτί απόλυσης.

Εκ’ του αποτελέσματος το ΑΠΟΕΛ έχει τρανταχτές ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις και ανάμεσα σε άλλα επί εποχής Τέτι λήφθηκε η απόφαση για να οδηγηθεί ο Νούνο Μοράις στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, χωρίς να αντικατασταθεί, να δοθεί ο Ζαχίντ δανεικός ενώ δεν έχει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του η ομάδα, ακόμα και αν υπολογιζόταν για το ρόλο αυτό ο Ντε Βινσέντι που αδυνατεί να συνέλθει και μια σειρά άλλων παραδειγμάτων που απέτυχε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ο Τέτι.

Το ΑΠΟΕΛ αλλάζει μοντέλο και πάει στο παραδοσιακό, με τον προπονητή να είναι το απόλυτο αφεντικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στην Κύπρο, έχει όλο το πακέτο για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν, έστω και αν δεν θα είναι σε θέση να βάλει κάποιες δικές του πινελιές στην ομάδα, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφών. Είναι ισχυρή προσωπικότητα, ξέρει την κουλτούρα του ΑΠΟΕΛ και του κόσμου του, έχει αποδεδειγμένα προπονητική ικανότητα και τριβή με τον πρωταθλητισμό και είναι έτοιμος να πάρει τα κλειδιά του Αρχαγγέλου.

Previous post

Στην Κύπρο ο Ουζουνίδης

Next post

Ανακοινώθηκε ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του