ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Επιστρέφει ο Μοράις;

Θέμα συζήτησης όλες αυτές τις μέρες, είναι το γεγονός ότι ο Νούνο Μοράις είναι μονίμως στον πάγκο στους αγώνες πρωταθλήματος τον τελευταίο καιρό.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στις 10 Φεβρουαρίου, στο νικηφόρο πέρασμα από το «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην ΕΝΠ και από τότε παρακολουθεί από τον πάγκο την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Μετά από τέσσερα ματς που δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα, ο αρχηγός έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Αν και δεν είναι δεδομένο αυτό, λόγω του ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι πάνε να πουν αυτά τα ματς, εκφράζεται η εκτίμηση ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Το αν θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση στη μεσαία γραμμή, ή αν θα επιστρατευτεί για το κέντρο της άμυνας, είναι ένα άλλο θέμα που αιωρείται. Η λογική λέει ότι ο Μοράις θα είναι πιο χρήσιμος στο κέντρο, όπου με την εμπειρία και την ικανότητα του μπορεί να δώσει καλύτερη ισορροπία.

Ωστόσο αν ο Καρλάο δεν κριθεί έτοιμος για ενδεκάδα και δεν θελήσει ο Πάολο Τραμετσάνι να επιστρατεύσει τον Ρουέδα στο κέντρο της άμυνας λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής του, ίσως να δώσει λύση ένας εκ’ των Μοράις ή Γκέντσογλου και αναλόγως θα εξαρτηθεί ποιος θα παίξει στη μεσαία γραμμή.

 

sport-fm

Previous post

Η ταλαιπωρία του Ντέβι

Next post

Μεγάλο το βάρος που πέφτει σε παίκτες και προπονητή