Αλλα αθληματαΚαλαθοσφαιρα

Επιστρέφει ο Αμερικανός Michael Cuffee

Η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα συμπλήρωσε την πεντάδα των Αμερικανών, με ένα παλιό γνώριμο. Πρόκειται για τον Αμερικανό Michael Cuffee ο οποίος είχε αγωνιστεί και το 2011 στον Θρύλο.

Πρόκειται για παίκτη με ψηλές παραστάσεις που αν καταφέρει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα μας. Είναι δεινός σκόρερ με παρουσία μεταξύ άλλων στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου έπαιξε στην περσινή σεζόν σε 27 ματς.

Ο Cuffeee είναι 36 χρονών (12/7/1983), έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στα γκαρντ στη θέση 3. Στην περσινή χρονιά, αγωνιζόμενος στην Crailsheim, είχε στο γερμανικό πρωτάθλημα μέσο όρο 7.7 πόντους, με ιδιαίτερα ψηλά ποσοστά ευστοχίας στο τρίποντο, στοιχείο που τον χαρακτηρίζει στην πολυετή του καριέρα. Την περίοδο 2011-2012 που είχε σύντομο πέρασμα από το ΑΠΟΕΛ, έπαιξε 12 ματς και είχε μέσο όρο στο σκοράρισμα 10.4 πόντους.

Είναι παίκτης που έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να κάνει τη διαφορά και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ χρειάστηκε να κάνει υπομονή και ειδικούς χειρισμούς για να τον πείσει να αφήσει το γερμανικό πρωτάθλημα, όπου είχε κάποιες προτάσεις για να έρθει στην Κύπρο να συνεχίσει την καριέρα του.

Previous post

«Έτσι θα ξεπλύνουμε την ντροπή»

Next post

«Πρέπει να βγάλουμε αποφασιστικότητα»