ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Επιστρέφει αλλά…

Αντίστροφα μετράμε ούτως ώστε ο Φράνσις Ουζόχο να είναι πλέον σε πλήρη ετοιμότητα. 

Καθώς οδεύουμε προς αυτό, δημιουργείται το ερώτημα εάν ο Νιγηριανός θα πάρει στο άμεσο μέλλον φανέλα βασικού ή αν θα συνεχίσουμε με τον Σίλβα κάτω από τα δοκάρια. 

Η αξία του Ουζόχο είναι γνωστή στο ευρύ κοινό της Κύπρου. Ωστόσο ο τραυματισμός του τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτό και δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν επιστρέψει.

Για τον Σίλβα οι απόψεις διίστανται καθώς δέχεται συχνά την κριτική του κόσμου. Μετά τις αποκρούσεις στα πέναλτι απέναντι στην Ζρίνσκι, ο Πορτογάλος παίρνει πλέον άλλο αέρα. Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να μοιάζει «επικίνδυνος» ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως αμυντικά η Ομάδα μας παρουσιάζει προβλήματα και πολλές φορές τον αφήνουν εκτεθειμένο. 

Μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει σημαντικές αποκρούσεις που κράτησαν τον Θρύλο ζωντανό και δείχνει πως έχει και την όρεξη να δουλέψει αλλά και το πάθος που χρειάζεται η θέση αυτή.

Από τη μία λοιπόν έχουμε την ψυχολογία του Σίλβα μετά τον αγώνα με τους Βόσνιους που ακμάζει και από την άλλη το ερωτηματικό για την αγωνιστική κατάσταση του Ουζόχο όταν επιστρέψει.

Ο χρόνος θα δείξει…

Previous post

Το χαμένο ίσως να ήταν και το καλύτερο

Next post

Πετεβίνος: «Η πιο δύσκολη...»