ΑνακοινωσειςΠοδοσφαιρο

Επέκταση ωραρίου Orange shop

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (16/05) το τμήμα εισιτηρίων στο Orange Shop θα επεκτείνει το ωράριο του μέχρι και τις 16:00, έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους δικαιούχους των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου. Κυρίως οι δικαιούχοι που προέρχονται από άλλες πόλεις και δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν το Orange shop τις προηγούμενες μέρες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το Orange shop.

Διευκρινίζουμε ότι στο ΓΣΠ, ΔΕΝ θα υπάρχει συνεργείο για διάθεση εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου σε δικαιούχους, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνωστισμού.

 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ €20 (Όπως έχει οριστεί από την ΚΟΠ)

*Πληρωμή μόνο με μετρητά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν κατ’ αρχήν οι πρώτοι 3534 κάτοχοι πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στo πλαίσιo του προγράμματος APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 692 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) στο τέλος της ανακοίνωσης (για ευκολία έχει γίνει ταξινόμηση ανάλογα με το τμήμα). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Για την συλλογή των βαθμών ήταν απαραίτητη η προσκόμιση και η σάρωση του εισιτηρίου διαρκείας κατά την αγορά εισιτηρίων και πακέτων, όπως αναφερόταν στις ανακοινώσεις για τις προπωλήσεις. Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015: 14:00-19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
Σάββατο, 16 Μαΐου 2015: 09:00-16:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της προπώλησης θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
• ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Previous post

90 λεπτά, μια χρονιά, ένας τίτλος!

Next post

Η Συνέλευση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο»