ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Επείγον κεντρικό αμυντικό

Η ομάδα μας δείχνει αισθητή βελτίωση από την μέρα που πάτησε το πόδι του στον Αρχάγγελο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αλλά δεν μπορεί να κάνει και θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. 

Ο ΑΠΟΕΛ έχει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν και κυρίως στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Για την ώρα οι πιο αξιόπιστες επιλογές είναι οι Ζόρζε και Μερκής ενώ ο Σιέλης για άλλη μια φορά έδειξε χτυπητές αδυναμίες. Για τον Σάντος δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε μελάνι γιατί τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, ο Βραζιλιάνος ΔΕΝ κάνει για το Ομάδα μας.

Στο χτεσινό παιχνίδι ο κ. Πουρσαϊτίδης προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον πολύπειρο Μερκή για λόγους ξεκουράσης και έριξε στο παιχνίδι τον νεαρό Χρίστο Σιέλη. Ο 21χρονος πέραν του ότι ελέγχεται στη φάση του γκολ καθώς έχασε την φάση, έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος για την αρχική εντεκάδα.

Δεν ξέρουμε τι περιθώρια βελτίωσης μπορεί να έχει στη συνέχεια, αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα είναι ότι δεν δείχνει ικανός να ηγηθεί της αμυντικής λειτουργίας της Ομάδας μας.

Δεν είναι τυχαίο που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ψάχνει ποδοσφαιριστή που να μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και σαν κεντρικός αμυντικός.

@orangeWOLF

Previous post

Σαφώς επηρεασμένος ο Ενσούε

Next post

ΑΠΟΕΛ, το μεγάλο πάθος μας και ΙΔΕΑ αθάνατη