ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενσούε, Γουίλερ, Αρτούρ και ποιός άλλος;

Σε λίγες ώρες η ομαδα μας θα αντιμετωπίσει την Πάφο στο βουβό Γ.Σ.Π στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και καλείται να παρατάξει την ομάδα με τις καλύτερες πιθανές λύσεις ούτως ώστε να φτάσουμε στη πολυπόθητη νίκη.

Η προβληματική μας αμυντική λειτουργία στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργεί αμφιβολίες για ακόμα μια φορά στο ποιοί θα αγωνιστούν.

Εμίλιο Ενσούε και Χρήστος Γουίλερ χωρίς συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρουν φανέλα βασικού στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Ο Ισπανός επιστρέφει στη φυσική του θέση, κάτι που αλλάζει αφάνταστα το τρόπο με τον οποίο επιτίθεται η ομάδα και φάνηκε όσο αγωνιζόταν στα αριστερά.

Για το κέντρο της άμυνας τώρα ο μόνος σίγουρος είναι ο Αρτούρ Ζόρζε. Ο Πορτογάλος παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και αρχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Κόντρα στον Ερμή, ο Σιελης αγωνίστηκε δίπλα στον Ζόρζε. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τους δύο να αγωνίζονται ξανά μαζί στο κέντρο της άμυνας ωστόσο την θέση δίπλα στον Αρτούρ διεκδικούν και οι Σάντος και Μερκής.

Η αγωνιστική ετοιμότητα των Σιελη, Μερκη και Σάντος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ποιός απο τούς τρεις θα ξεκινήσει αύριο ως παρτενέρ του Ζορζε.

Οποίοι και να αγωνιστούν θα πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν τη νίκη που θα μας ανεβάσει ψυχολογικά και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας.

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Πρώτη νίκη για χειροσφαίριση

Next post

Τέσσερις