ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Ενωμένος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να καταφέρει τα πάντα»

Η ομάδα μας χθες υπέστη μια αποκαρδιωτική ήττα από μια ομάδα πολύ κατώτερου επιπέδου.

Πέραν των οποιονδήποτε αγωνιστικών λαθών, εμείς επιμένουμε, πως αν βρισκόμασταν στο γήπεδο τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Είναι πλέον οδυνηρή πραγματικότητα πως η άλλοτε καυτή έδρα του ΓΣΠ έχει γίνει πιο φιλόξενη και από τουριστικό ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Η έδρα που κάποτε λύγισαν Ζενίτ, Πόρτο, Μπιλμπάο, Ολυμπιακός και Λυών έχει καταντήσει να έρχονται ομάδες του βεληνεκούς της Ντουτελάνζ και της Καραμπάκ και να κάνουν περίπατο.

Και εμείς διερωτούμαστε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΣ ΤΟΥΝΤΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ; Θυμάται κανένας τα τελευταία 15 χρόνια το ΑΠΟΕΛ να δέχεται τέτοιες απανωτές ήττες στην έδρα του; Γιατί κανένας δεν τολμά να πει την αλήθεια; Την αλήθεια που είναι μία. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΓΙΝΕΤΑΙ αποέλ.

Πριν λίγες μέρες σε δηλώσεις του, το εντεταλμένο τσιράκι του κόμματος , είπε πως έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από την κάρτα φιλάθλου. Έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί ο άθλιος και οι υπόλοιποι του κόμματος του, οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης, παρά με το μέτρο που πλήγωσε ανεπανόρθωτα το ΑΠΟΕΛ μας και έδιωξε τον κόσμο από τα γήπεδα. Ατυχήσατε όμως κύριοι. Γιατί ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε. Για εμάς το ΑΠΟΕΛ είναι η ζωή μας.

Πλέον, όχι μόνο οι Αποελίστες αλλά και όλη η Κύπρος έχει καταλάβει τι πραγματικά είστε. Τι πραγματικά είναι το κόμμα που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Να είστε βέβαιοι πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν ξεχνά και πλησιάζει η ώρα που θα σας πνίξει η οργή του.

Καλούμε ακόμα και αυτόν τον λίγο κόσμο που πάει στο γήπεδο να απέχει , να καταλάβει ποιοι έφεραν αυτό το μέτρο και για ποιους σκοπούς και να συστρατευτεί στον αγώνα μαζί μας, μέχρι να νικήσουμε. Ενωμένος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Ανακοίνωση του Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ

Previous post

«Πληγώσαμε και προσβάλαμε τον κόσμο μας»

Next post

«Έτσι θα ξεπλύνουμε την ντροπή»