ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενόχληση στο γαστροκνήμιο ο Καρλάο

Μια ενόχληση στο γαστροκνήμιο υποχρέωσε τον Καρλάο να βγει από το γήπεδο στο ντέρμπι «αιωνίων», παραχωρώντας τη θέση του στον Πραξιτέλη Βούρο. Ο Βραζιλιάνος που αποτελεί τον ποιοτικότερο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και εκτιμήσεις, χάνει τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στην «Αρένα» και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή και πάλι στο γήπεδο της Λάρνακας.

Η απουσία του από το ματς της Τετάρτης αποτελεί πολύ σοβαρό αγωνιστικό πλήγμα για τους «γαλαζοκίτρινους», που ελπίζουν τουλάχιστον να είναι διαθέσιμος ο Βραζιλιάνος στο ντέρμπι πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Μηνά Αντωνίου, το πρόβλημα που αποκόμισε είναι στο γόνατο και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες θα περάσει. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν τον εργαστηριακό έλεγχο για να γίνουν ξεκάθαρα τα πράγματα.

Στους «γαλαζοκίτρινους» επικρατεί ικανοποίηση για την τεσσάρα στο ντέρμπι «αιωνίων» και για τα καλά διαστήματα που παρουσίασε η ομάδα. Σαφώς και είναι ζητούμενο να αυξήσει τα καλά της διαστήματα, όμως σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι ζητούμενο το αποτέλεσμα και από τη στιγμή που ήρθε με άνετο τρόπο και καλά διαστήματα ποδοσφαίρου υπάρχει ικανοποίηση. Κρατούν στο ΑΠΟΕΛ τόσο την άνετη νίκη, όσο και κάποια άλλα πράγματα, όπως την καλή εμφάνιση μετά από καιρό του Εμπεσίλιο ο οποίος ωστόσο συμπλήρωσε κάρτες και χάνει τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το πρωί της Δευτέρας στον Αρχάγγελο, ενώ η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης.

 

 

Previous post

«Πρέπει να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε»

Next post

Τα στιγμιότυπα από την τεσσάρα (video)