ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενίσχυση και με Χάνι και με αριστερό μπακ!

Η ενίσχυση της Ομάδας μας δεν θα σταματήσει με την απόκτηση του πρώην αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα Σάβιτς. Θα γίνει μέσα στην νέα εβδομάδα τουλάχιστον άλλη μια προσθήκη! Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy

«Φτάσαμε ήδη στις 10 προσθήκες και είναι πιθανόν να προκύψει μια ακόμη καθώς και μια αντικατάσταση.

Στη θέση του αριστερού μπακ πάμε για δεύτερη ανατροπή, αφού αρχικά στόχος ήταν να μείνει ο Καζού αλλά στην πορεία αυτό δεν έγινε και ήρθε ο Ζοαζίνιο. Όμως με τον Πορτογάλο υπάρχει ζήτημα προσωπικής φύσεως που μπορεί να τον θέσει εκτός ομάδας πριν καν προλάβει να παίξει σε επίσημο αγώνα.

Το επιτελείο των πρωταθλητών είναι σε εγρήγορση τις τελευταίες μέρες ώστε να προκύψει άμεσα επίλυση του προβλήματος αν αυτό προκύψει. Από Ελλάδα γράφτηκε το όνομα του Ιμπάνιες που θέλει και ο Άρης.

Παράλληλα είναι στα υπόψη και ο Ομάρ Χάνι, που για την ακρίβεια ποτέ δεν έπαψε να απασχολεί. Περίπτωση συμπατριώτη του Τάμαρι, που βγήκε στο 100%, με στόχο να αποκτηθεί κι αυτός ως επένδυση.

Το επόμενο διάστημα περιμένουμε εξελίξεις και για αυτή την περίπτωση, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να δηλώνει προ αρκετών εβδομάδων πως κάποια θέματα που αφορούσαν στην μεταγραφή ήταν προσυμφωνημένα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ετοιμάζει ταξίδι στην Ιορδανία για να προχωρήσει και αυτό το ζήτημα».

Previous post

Τρελός... χορός εκατομμυρίων στο Champions και στο Europa League

Next post

Ο Χάνι, ο Ιμπάνιες και αυτοί που... φεύγουν