ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενενηνταδυάχρονα εν μέσω προβληματισμού

Σαν σήμερα πριν 92 χρόνια οι Γεώργιος Πούλιας, Α. Αρτέμης, Χρ. Πικής, Χρ. Συμεωνίδη, Χρ. Καρδίτσας και Οθ. Κυριακίδης μετά από αρκετές συσκέψεις εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν τον ΠΟΕΛ ο οποίος μετέπειτα μετονομάστηκε σε ΑΠΟΕΛ.

Μέσα σε αυτή την πορεία των 92 χρόνων ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος οργανισμός στην μεγαλόνησο αλλά κατόρθωσε, λόγω επιτυχιών, στο άκουσμα του ονόματος του να αναγνωρίζεται και στο ευρωπαϊκό στερέωμα με αποκορύφωμα την περίφημη πορεία του 2012 μέχρι και τους 8 του Τσάμπιονς Λίνγκ να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Παρόλα αυτά η μέρα των 92 χρόνων μας βρίσκει εν μέσω προβληματισμού αφού η εικόνα της ομάδας μοιάζει περισσότερο με ασθενή ο οποίος σε περίπτωση που δεν διαχειριστεί προσεκτικά από τους γιατρούς, είναι έτοιμος να κλατάρει.

Παρά τις επιτυχίες κυρίως της τελευταίας δεκαετίας, οι οποίες συνεπάγονται με αρκετά έσοδα, η όμαδα μας δεν κατάφερε (εν μέσω επιτυχιών) να φτιάξει ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών με αποκορύφωμα τον φετινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό αλλά και κάποιες ντροπιαστικές εμφανίσεις με αντιπάλους τύπου Δόξα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ απαιτεί (και δικαιολογημένα) από τους αρμόδιους να μην αλλάξει αυτό το στάτους των επιτυχιών αφού η εικόνα που βγάζει η ομάδα ως απόρροια των λανθασμένων χειρισμών τους δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

Πετράκης: «Η Ομάδα υστερεί στα φτερά και στο κέντρο»

Next post

Ψηλά, ψηλότερα ο Θρύλος!