ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ένα είναι το σίγουρο

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανακοίνωση διαζυγίου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα έφερνε στην επιφάνεια κάποια από τα γνωστά/άγνωστα προβλήματα.

Ένα από αυτά ήταν το θέμα που προέκυψε με τους Ben Sahar και Omer Atzili όπου οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν άδεια για το παιχνίδι με την Δόξα και οι «κακές» γλώσσες λένε ότι τους δόθηκε η σχετική άδεια από την διοίκηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βάζει…ΒΕΤΟ.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες σήμερα λένε ότι το παραπάνω σενάριο δεν ισχύει καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έφερε ένσταση στο αίτημα των Ισραηλινών.

Το τί ισχύει και τι όχι στην πραγματικότητα δεν μας απασχολεί ούτε και υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια στο όλο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι Sahar και Atzili για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ψηλές απαιτήσεις της ομάδας μας, ούτε έχουν καμία σχέση με το πλούσιο βιογραφικό που τους συνοδεύει.

Ευελπιστούμε ότι η απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο της ομάδα μας θα βοηθήσει όχι μόνο τους δυο Ισραηλινούς αλλά και το σύνολο των ποδοσφαιριστών μας να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και μπορούν!

@orangeWOLF

 

Previous post

Γιατί;

Next post

Χατζηλούκας με Σεβίλλη