ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εμείς το επιτρέπουμε

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για την ομάδα μας…Από το κακό στο χειρότερο σε κάθε αγωνιστική που περνά. Μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό βρισκόμαστε πλέον στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έχουμε σκοράρει μόλις 6 φορές ενώ δεχθήκαμε 10 με αποτέλεσμα να έχουμε την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με την ΕΝΠ και την Νέα Σαλαμίνα. Η εικόνα που παρουσιάζεται στο γήπεδο είναι απαράδεκτη αν αναλογιστούμε το μέγεθος και τα κατορθόματα αυτής της ομάδας. 

Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πάθος, χωρίς ένταση, χωρίς όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος κάθε αγώνα προσπαθούμε να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά, το τι άρεσε και το τι έφταιξε. Εκ του αποτελέσματος πάντοτε τα θετικά στοιχεία μειωνεκτούν κατά πολύ των αρνητικών.

Πάντα λέμε πως έφτασε η ώρα να δούμε επιτέλους αλλαγές, πάντα όμως βλέπουμε την ίδια ακριβώς εικόνα από τους ποδοσφαιριστές. Πετάμε βαθμούς στα…σκουπίδια και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δίνουμε την αφορμή σε κάθε πικραμένο να σχολιάσει, να χλευάσει και να κοροϊδέψει την πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι για χρόνια έμεναν σιωπηλοί γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα. 

Εμείς το επιτρέπουμε όμως γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν έχουμε ούτε αρχή αλλά ούτε και τέλος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας μεν αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το σήμερα. Για την ώρα λοιπόν πρέπει να παρθούν ευθύνες και να πέσει πολύ δουλειά στον Αρχάγγελο εάν θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο στο μέλλον. Αλλιώς τίποτα δεν θα αλλάξει και θα συνεχίσουμε να είμαστε η σκιά του καλού μας εαυτού και η πηγή για τον κάθε αλλόθρησκο να βγάλει τα ψυχολογικά του προς τα έξω.

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Τα εγκληματικά λάθη και ο σοβαρά άρρωστος

Next post

Ξέσπασμα Ποταμίτη: «Που είναι οι μεγαλοπαράγοντες και οι χειροκροτητές;»