ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έμεινε ελεύθερος ο Ροζ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα η Ομάδα μας θέλει τον Λίντσεϊ Ροζ του Άρη Θεσσαλονίκης. O 28χρονος Γάλλος στόπερ, με ρίζες από την Μαυριτανία, απασχόλησε ξανά το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομάδας μας αμέσως μετά την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι η διοίκηση του Άρη έδωσε εντολή στον ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο έως το Καλοκαίρι του 2022.

Ο Ροζ ήταν από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Άρη στη λήξασα σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 44 συμμετοχές, ενώ είχε και αξιοσημείωτες επιθετικές επιδόσεις αν και αμυντικός, αφού πέτυχε τρία γκολ και πιστώθηκε τέσσερις ασίστ. Στους κιτρινόμαυρους μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2019 ως δανεικός από την Λοριάν και έξι μήνες αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον απέκτησε με ελευθέρα έναντι 170.000 ευρώ. Στο παρελθόν έπαιξε σε ομάδες υψηλού επιπέδου της Γαλλίας, όπως η Βαλενσιέν, Λυών και Μπαστιά. Μάλιστα οι δύο πρώτες, όπως και η Λοριάν πλήρωσαν έκαστος 1.500.000 ευρώ για να τον αγοράσουν.

Παρά τις φήμες στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα περί ρήτρας 1.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρόκειται για αρκετά δύσκολη περίπτωση, αφού το 25% των δικαιωμάτων του ανήκουν στην Λοριάν, όμως στον ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησής του, καθώς εκφράζεται η βεβαιότητα ότι μπορεί ν’ αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας.

Στο πρόσφατο παρελθόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Σερβία και Ελλάδα ο Άρης απέρριψε προσφορές ύψους 600.000 ευρώ από Ερυθρό Αστέρας και ομάδα της Τουρκίας για παραχώρηση του Γάλλου στόπερ.

 

Previous post

Έξι αρχηγοί θα μεταφέρουν το φέρετρο

Next post

Ο πρόθυμος Τάμαρι και ο... απρόθυμος μάνατζερ