ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ελπίζουν σε θετικές εξελίξεις

Ο Μπεν Σαχάρ αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ και αυτή τη στιγμή αποτελεί τον μοναδικό έμπειρο επιθετικό που είναι στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ισραηλινός πριν έρθει στην Κύπρο ήταν σε περίοδο διακοπών και προσπαθεί να καλύψει το έδαφος και να βρεθεί στο επίπεδο των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στο φιλικό (Παρασκευή, 19:00) με την ΑΕΚ παίρνοντας χρόνο συμμετοχής ενώ θα παίξει και στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Θα αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός, όμως είναι δεδομένο ότι η χρονιά θα αρχίσει με βασικό τον Μπεν Σαχάρ στον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αναμένει ότι θα τον δικαιώσει στο γήπεδο.

Οι δυσκολίες που… περίμεναν

Φυσιολογικό και προβλεπόμενο ήταν για τους διοικούντες το ΑΠΟΕΛ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι δεν θα ήταν απλή υπόθεση οι τελευταίες προσθήκες. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που είναι διατεθειμένοι να δείξουν επιπλέον υπομονή για να κλείσουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν.

Μπορεί να είναι αρκετές ακόμα οι εκκρεμότητες καθώς θα αποκτηθούν κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος, ακραίος επιθετικός και σέντερ φορ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχουν διάθεση οι γαλαζοκίτρινοι να παρασυρθούν από την πίεση του χρόνου.

Έχουν εντοπιστεί στόχοι για όλες τις θέσεις όπως για παράδειγμα ο Ρόουζ και ο Ντι Μάιο για την άμυνα, οι περιπτώσεις των ακραίων επιθετικών Αμπομά και Ακιντόλα είναι περίπλοκες και δύσκολες, ενώ επιλογές υπάρχουν τόσο για τη μεσαία γραμμή όσο και για την κορυφή της επίθεσης και εντείνονται οι προσπάθειες για να προκύψουν συμφωνίες.

Ελπίζουν στο ΑΠΟΕΛ ότι σύντομα θα προκύψουν θετικές εξελίξεις με τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν εντοπιστεί μέσα από την αξιολόγηση.

Previous post

Tα εισιτήρια με ΑΕΚ

Next post

Εντυπωσιακές οι νέες στολές