ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Ελπίζω να έχουμε πολύ σύντομα το τελικό πλάνο για το ιδιόκτητο γήπεδο»

Ο πρόεδρος  Πρόδρομος Πετρίδης, στις συνεντεύξεις που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αλλά και στην εκπομπή «Passing Game» στον Active, αναφέρθηκε και στο όραμα μας που είναι η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Ο κ. Πετρίδης είπε: «Μιλούν από μόνες τους οι υποδομές που έχουμε. Μπαίνουμε τις επόμενες 8-10 μέρες σε ένα έργο, του προπονητικού κέντρου και αλλά και των γραφείων της εταιρείας, που είναι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα και όχι μόνο. Τολμώ να πω πως λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να έχουν τέτοια κέντρα και θα το δείτε στην παρουσίασή του.

Προχωρούμε και ήδη έχουμε υλοποιήσει και τις εγκαταστάσεις στις ακαδημίες. Eλπίζω να έχουμε πολύ σύντομα το τελικό πλάνο απόφασης για την υλοποίηση του ονείρου του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, που είναι το ιδιόκτητο γήπεδο.

Θέλω να πιστεύω ότι πριν να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν θα είμαστε πολύ συγκεκριμένοι για το τι χρειάζεται να γίνει ένα γήπεδο. Γιατί δεν είναι μόνο να το χτίσεις του γήπεδο. Είναι και να το λειτουργείς και να το συντηρείς. Αυτό είναι που μας προβληματίζει μέχρι στιγμής.

Είμαστε σε επικοινωνία με γερμανική εταιρεία η οποία έχει καλέσει μια επιτροπή για επίσκεψη σε 1-2 γήπεδα που έχει κάνει τελευταίως στην Ευρώπη και πολύ σύντομα θα φύγει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ. Η Εταιρεία αυτή αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου όλη την διαδικασία ανέγερσης, σχεδιασμός και λειτουργία του γηπέδου και είμαστε πάρα πολύ κοντά να υπογράψουμε μαζί τους.

Όμως δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια και στο τέλος να μην κάνουμε τίποτα. Προτιμάμε να πάρουμε την απόφαση και μετά να το ανακοινώσουμε».

 

σημ. Η φωτογραφία είναι από το goal.com.cy

 

Previous post

Οι επόμενες κινήσεις στον προγραμματισμό

Next post

Μπαλταζάρ: «Πρέπει να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες»