Ποδοσφαιρο

Εκφράζεται αισιοδοξία για τον Μπιόρν Σιγκούρνταρσον

Ο μάνατζερ του Μπιόρν Σιγκούρνταρσον προβλέπει ότι μέχρι την Τετάρτη διεθνής επιθετικός θα έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η ένταξη του στον Ομάδα μας. Διαβάστε το πιο κάτω ρεπορτάζ:

Ο κύριος Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν ζήτησε από τη διοίκηση να περιμένει λίγο ακόμα τον Μπιόρν Σιγκούρνταρσον αφού στο μεταξύ ο μάνατζερ του Ισλανδού ενημέρωσε ότι καταβάλλει τις τελικές προσπάθειες για να βρει τη λύση με την Ροστόφ.

Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία, ότι όλα θα πάνε καλά στα επόμενα 24ωρα και ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο, για να έρθει στην Κύπρο για να επισημοποιηθεί η καταρχήν συμφωνία και να κλείσει η 3η μεταγραφή Ιανουαρίου.

Αν όλα πάνε καλά με τον Ισλανδό, θα διαγραφεί από το ρόστερ ο Μπέζιακ, που ψάχνει ήδη ομάδα. Όσον αφορά τον Γκέντσογλου, είναι τυπικό το θέμα της επίσημης αποδέσμευσης του και έχει να κάνει με την οριστική συμφωνία στην αποζημίωση που θα πάρει.

Για την 4η μεταγραφή που αφορά ακραίο αριστερό αμυντικό, υπάρχουν επίσης ονόματα τα οποία εξετάζονται και θα πάρει σειρά να ολοκληρωθεί.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα αποχωρήσει από το ρόστερ με την τελευταία προσθήκη και η απόφαση ανήκει στο Νορβηγό προπονητή. Δεν αποκλείεται το σενάριο να φύγει ποδοσφαιριστής που θα δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, εν αναμονή της επιστροφής στην δράση, προβλέπεται ότι την Τετάρτη η ομάδα θα πάει στο Τσίρειο να παίξει τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Αμφίβολος είναι ο Εφραίμ, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος ο Άλεφ και ενδεχομένως να κάνουν επίσημο ντεμπούτο οι Γέφτοβιτς και Γένσεν που έχουν καλύψει σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος.

Previous post

«...Δεν υπολογίζουμε τίποτα και κανέναν»

Next post

Οι παίκτες προ των ευθυνών τους