ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Μαρίνο»

Την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μιλώντας στον ACTIVE (107,4 & 102,5) ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι ευχαριστημένη με το έργο που επιτελεί η τεχνική ηγεσία και υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Εμείς μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι με τον Μαρίνο. Νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει η θέληση και η επιθυμία να συνεργαστούμε και την επόμενη σεζόν. Δεν το συζητήσαμε, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε πολύ σύντομα», ήταν η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη του ΑΠΟΕΛ. Επομένως, με βάση τα όσα ειπώθηκαν φαίνεται πως στον «Αρχάγγελο» ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο «τιμόνι».

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ κάνει στροφή και στην ελλαδική αγορά για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Στο πρόσφατο παρελθόν αρκετοί ποδοσφαιριστής προερχόμενοι από την Σούπερ Λίγκα έκαναν σπουδαία καριέρα. Χιώτης, Κόντης, Μαντούκα, Πουρσαϊτόδης, Ντε Βινσέντι (στην πρώτη θητεία) είναι μερικά παραδείγματα. Ο Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αποστολάκη του Παναθηναϊκού, ενώ επανέλαβε στον ACTIVE ότι η ελλαδική αγορά απασχολεί έντονα τον ΑΠΟΕΛ.

Για την περίπτωση Χριστοδουλόπουλου (λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό) δεν ειπώθηκε κάτι περαιτέρω, αλλά επισήμως ούτε επιβεβαιώθηκε, ούτε διαψεύστηκε. Το μόνο βέβαιο είναι πως το μετεγγραφικό Καλοκαίρι, κορωνοϊού επιτρέποντος, θα έχει έντονο ελληνικό χρώμα για τον ΑΠΟΕΛ.

 

Goal

 

Previous post

Ειδικό πρόγραμμα συντήρησης & γυμναστικά όργανα

Next post

UEFA: Τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν