ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ευκαιρία πρόβας!

Είναι δεδομένο πως ο αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα είναι η ευκαιρία για μια πολύ καλή πρόβα πριν τον τελικό. Η ομάδα μας έχει σηκώσει το πέμπτο συνεχόμενο και βάζει πλώρη για το νταμπλ. Πριν όμως από τον τελικό ο Κρίστιανσεν θα έχει την ευκαιρία για μια καλή πρόβα.

Αναμένεται πως ο Δανός θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, ώστε να δώσουν ανάσες στην υπόλοιπη ομάδα αλλά και να αποδείξουν πως αξίζουν φανέλα βασικού στον τελικό. Ενώ παράλληλα μερικοί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του τελικού θα κάνουν μια καλή πρόβα.

Παράδειγμα της πρώτης κατηγορίας είναι ο Ντε Καμάργκο ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού, μιας και ο Πιέρος είναι εκτός ένεκα καρτών, ενώ και ο Μπαράλ δύσκολα θα προλάβει μιας και μέχρι χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Στην δεύτερη κατηγορία είναι ο Πάρντο που θα βρεθεί βασικός στον τελικό και έτσι χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να είναι ακόμη πιο έτοιμος.

Έτσι με αυτά και με αυτά ο Κρίστιανσεν θα παρατάξει μια ενδεκάδα η οποία αναμένεται να έχει διαφορές από την «συνηθισμένη» (αν μπορούμε να πούμε πως υπάρχει), χωρίς όμως να σημαίνει πως η Ομάδα δεν θα παλέψει για τη νίκη που θα τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία.

Previous post

Aρνήθηκε δελεαστική πρόταση από την Κίνα

Next post

Η ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης